Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

MEER DAN 60 JAAR ERVARING

Gevel Totaal Service is ontstaan vanuit verbazing. Even los van regulier onderhoud, er wordt maar al te vaak gesteld “de kozijnen moeten vervangen worden” terwijl de bestaande kozijnen of gevels meestal nog heel goed bruikbare elementen bezitten. 

Bestaande kozijnen, glasgevels en glasdaken: groener en economischer bestaat niet.

Wordt het beoogde doel al bereikt door opwaardering, bijv. glasvervanging? door het vervangen of aanpassen van het hang&sluitwerk? kunnen er draaiende delen in het bestaande kader geplaatst worden, of kunnen er draaiende delen vervallen? kan de bestaande indeling gewijzigd worden zonder het bestaande kozijn geheel te slopen?

Indien dit na onderzoek mogelijk blijkt, geeft dit meteen een grote besparing op de milieu-effecten en uiteraard de kosten. 

Ook verbazing omdat kozijnen, glasgevels en glasdaken vaak slecht worden onderhouden en er vervolgens onvolkomenheden ontstaan die leiden tot vervanging door nieuw. Deze cirkel houdt zichzelf in stand, zolang door velen het onderhoud genegeerd wordt, reparaties niet uitgevoerd worden, opwaarderen te lastig wordt bevonden en de markt gericht blijft op vervanging door nieuw. Onderhouden, repareren, upgraden, functie wijzigen, het kan prima maar je moet er moeite voor doen, specialist zijn, ervoor gaan, maar het kan prima. Vandaar ons motto; Bestaande kozijnen, glasgevels en glasdaken: groener en economischer bestaat niet. Het bestaande - uw bezit – heeft waarde, niet alleen in geld maar bijv. ook in besparing van CO2 belasting.

Natuurlijk, afhankelijk van de eisen kan vernieuwing/vervanging de enige optie blijken en ook dat doen we graag, de combinatie is het mooist, doordacht, bewust en duurzaam.

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl