Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

ONZE KRACHT

We nemen >5 decennia ervaring met kozijnen, glasgevels en glasdaken mee en hebben een deskundig team mensen, zowel binnen als buiten. We werken landelijk.

  • -Onze service monteurs handelen dagelijks onderhoud- en reparatie bonnen af, door het hele land. Onze monteurs  komen dus dagelijks bij mensen thuis en bij gebruikers op kantoor.
  • -Daarnaast beschikken wij over een project afdeling waar u terecht kunt voor advies, een projectgericht onderzoek,  een offerte en een professionele projectuitvoering, goed en veilig.
  • -Projectmatig preventief onderhoud op allerhande soorten gebouwen voeren we ook dagelijks uit, we onderhouden  voor u, met een in overleg met u bepaalde frequentie, alle bewegende delen in het pand.

Op de site onder het kopje “expertises” krijgt u een overzicht van hetgeen we zoal nog meer voor u kunnen betekenen. (niet alleen technisch onderhoud, maar bijv. ook reiniging, re- vitallisering en glasvervanging)

Wij voelen ons goed bij een samenwerking waarbij we onze kennis en vakmanschap actief in kunnen zetten en het liefst inventief en creatief mee mogen denken vanaf het begin. Ondanks het feit dat we techneuten zijn, zit ook de ratio ons dicht onder de huid. De combinatie, dat levert de mooiste resultaten op.

Bel ons eens voor een afspraak, dan zien we of het klikt !

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl