Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

OPDRACHTGEVER: ZORGINSTELLINGEN

 

Gevel Totaal Service houdt zich bezig met het repareren en onderhouden van gevels en kozijnen, waarbij we onze opdrachtgevers ontzorgen en de eindgebruiker centraal stellen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf dat zich bezighoudt met gevelwerkzaamheden. Door jaren lange ervaring weten wij voor elk project een passende oplossing te vinden, wij komen dan ook graag bij u ter plaatse voor een eerlijk en betrouwbaar advies.

Opdrachtgevers | geveltotaalservice.nl
 

ONZE VISIE OP DEZE SECTOR

De klant van onze klant is altijd belangrijk, bij zorginstellingen is dat in het bijzonder het geval. Wij weten niet hoe zorg te verlenen, laat staan dat we iets kunnen zeggen over richtingen, beleid en de uitvoering daarvan. Wat we inmiddels wel heel goed weten is hoe we om dienen te gaan met de klant in de zorginrichting en hoe om te gaan met zijn of haar omgeving. Dat doen we door de inzet van onze eigen, sociaal vaardige monteurs die weten om te gaan met de verschillende bewoners en hun soms ook beveiligde omgeving. Gevel Totaal Service is specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van aluminium en kunststof kozijnen, glasgevels en glasdaken. Enige voorbeelden van uitgevoerde werkzaamheden voor zorginstellingen zijn:


- Reparatie onderhoud aan uitzetzakramen ca. honderdvijftig stuks inclusief greepvervanging en vervanging nokken.
- Preventief tweejaarlijks onderhoud aan de bewegende delen van de kozijnen van woongebouwen.
- Reinigen en conserveren van aluminium glasgevels, zetwerk en gevelbeplating.


Wat we allemaal nog meer kunnen wordt duidelijk onder de “expertises” op deze site. We zijn in staat projecten van omvang uit te voeren maar zijn, door de scheiding van projecten en service, ook in staat om een verzoek om reparatie van een raam snel en goed af te handelen. We zoeken naar langdurige samenwerkingen op basis van een balans tussen de kleine en grotere klussen, een samenwerking met partijen waarmee het klikt en bij wie we mee kunnen denken en op een leuke en gelijkwaardige manier kunnen samenwerken. Spreekt dat u aan dan is het goed om elkaar eens te leren kennen.

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl