Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

OPDRACHTGEVER: WONINGCORPORATIES

 

Gevel Totaal Service houdt zich bezig met het repareren en onderhouden van gevels en kozijnen, waarbij we onze opdrachtgevers ontzorgen en de eindgebruiker centraal stellen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf dat zich bezighoudt met gevelwerkzaamheden. Door jaren lange ervaring weten wij voor elk project een passende oplossing te vinden, wij komen dan ook graag bij u ter plaatse voor een eerlijk en betrouwbaar advies.

Opdrachtgevers | geveltotaalservice.nl
 

ONZE VISIE OP DEZE SECTOR

Je kunt wel stellen dat het beleid en de uitvoering daarvan resulteren in een grote dynamiek binnen de woningcorporaties. Gevel Totaal Service heeft met name raakvlak met een onderdeel daarvan, namelijk planmatig-, reparatie- en mutatieonderhoud. Wij zijn specialisten op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen, glasgevels en glasdaken.

- Wij werken jaarlijks duizenden reparatie bonnen af voor zowel de woningcorporaties rechtstreeks als voor de door woningcorporaties geselecteerde aannemers. Omdat wij specialisten zijn op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen, glasgevels en glasdaken, kunnen wij snel reageren, met monteurs met een mobiele voorraad, die geschoold zijn in het omgaan met bewoners. We werken met systeem eigen onderdelen en repareren snel en duurzaam.

- Projectmatig onderhouden wij aluminium en kunststof kozijnen, hierbij worden meestal ook cruciale onderdelen vervangen. Bijvoorbeeld 60 woningen schuifpuien gangbaar maken en de slijtdelen vervangen of onderhoud aan een woongebouw ten behoeve van ouderen, de kozijnen onderhouden, inbraakwering aanbrengen en extra grepen zodat deuren gemakkelijker te openen zijn.

- Projectmatige glasvervanging in kunststof en aluminium kozijnen, wij hebben voor de meeste problematieken hieromheen een gedegen oplossing.

- Projectmatige inbraakwering, ook dit doen we veelvuldig en voor meerdere corporaties.


Onder het kopje expertises kunt u zien wat we nog meer voor u kunnen betekenen, we zouden graag eens kennismaken om de mogelijkheden te bespreken. We werken alleen met eigen mensen, zowel binnen als buiten in de (service) montage. We doen ons werk vanuit onze ruim 60 jaar kennis van systemen, goed en duurzaam.

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl