Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

OPDRACHTGEVER: VVE BEHEER

 

Gevel Totaal Service houdt zich bezig met het repareren en onderhouden van gevels en kozijnen, waarbij we onze opdrachtgevers ontzorgen en de eindgebruiker centraal stellen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf dat zich bezighoudt met gevelwerkzaamheden. Door jaren lange ervaring weten wij voor elk project een passende oplossing te vinden, wij komen dan ook graag bij u ter plaatse voor een eerlijk en betrouwbaar advies.

Opdrachtgevers | geveltotaalservice.nl
 

ONZE VISIE OP DEZE SECTOR

U krijgt als VvE beheerder een groot scala aan bouwkundige- en onderhoudsuitdagingen op uw werktafel en krijgt te maken met een veelheid aan mensen en besturen die vaak veel van en aan u vragen. De VvE beheerders waar wij mee samenwerken zijn bij ons gekomen omdat ze via via te horen hadden gekregen dat Gevel Totaal Service een breed aantal werkzaamheden kan uitvoeren met betrekking tot aluminium, kunststof en houten kozijnen en glasgevels en glasdaken. Wij proberen snel te reageren, met heldere offertes en een nette en goede uitvoering. We bellen de bewoners zelf voor de afspraken en we werken met eigen mensen, zowel binnen als buiten in de montage die getraind zijn om met de bewoners om te gaan.


Wij zijn dus specialisten op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen, glasgevels en glasdaken, enige voorbeelden van werkzaamheden voor VvE beheer:

- Woontoren, hoogbouw 25 verdiepingen, onderhoud aan schuiframen door inzet eigen hangbakken en gedetailleerde werk- en veiligheidsplannen.
- Uitvoeren dagelijkse reparatieverzoeken door het hele land, van een raam tot een hele flat. - Uitvoeren preventief onderhoud op vele woongebouwen.
- Gangbaar maken van PH en Eland Brandt schuiframen en het vervangen van de cruciale slijtdelen in deze puien bij meerdere complexen.
- Grepen vervangen, algemene toegangsdeurenherstellen en upgraden en aanbrengen van inbraakwerend hang- en sluitwerk bij meerdere complexen.
- Reinigen en conserveren van kozijnen, zetwerk en beplating van woongebouwen.
- Oplossen lekkages van hoogbouw woongebouwen tot een enkele deur. - Plaatsen nieuwe kozijnen en bewegende delen in vast glas kozijnen.


Dit zijn slecht enkele voorbeelden. Onder de onderdelen van “expertises” ziet u wat we in de breedte kunnen. Wij hebben een passie voor bestaande kozijnen, groener en economischer is er namelijk niet. Ook zoeken we samenwerking met leuke mensen en bedrijven die het fijn vinden dat we ze goed ontzorgen, we zijn tevreden als de VvE beheerder niets hoort. Ook zijn we niet te beroerd om voor een kleinigheidje uit te rukken, als we de overige handel dan ook samen kunnen doen, het draait om de balans. Denkt u er ook zo over, dan is het zinvol dat we eens praten!

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl