Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

OPDRACHTGEVER: VERENIGING VAN EIGENAREN

 

Gevel Totaal Service houdt zich bezig met het repareren en onderhouden van gevels en kozijnen, waarbij we onze opdrachtgevers ontzorgen en de eindgebruiker centraal stellen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf dat zich bezighoudt met gevelwerkzaamheden. Door jaren lange ervaring weten wij voor elk project een passende oplossing te vinden, wij komen dan ook graag bij u ter plaatse voor een eerlijk en betrouwbaar advies.

Opdrachtgevers | geveltotaalservice.nl
 

ONZE VISIE OP DEZE SECTOR

U bent als bestuur verantwoordelijk voor onder andere het onderhoud aan uw gebouw. De een is financieel onderlegt, de ander weet bouwkundig het nodige, kortom u heeft voldoende in huis om op hoofdlijn te overzien en te sturen en dat is ook het belangrijkste. Het is voor u het handigste als u een aantal partijen kunt aanspreken voor de hoofddisciplines, zoals e-installateur, w-installateur, dakspecialist, gevelspecialist. Gevel Totaal Service is zo een gevelspecialist. Wij hebben 60 jaar ervaring met aluminium kozijnen, glasgevels en glasdaken en met kunststof kozijnen zolang als ze in Nederland op de markt zijn. Een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden zijn:

- Preventief twee of drie jaarlijks onderhoud aan woongebouwen.
- Reparatieonderhoud aan woongebouwen.
- Plaatsen van beweegbare delen in vast glas kozijnen.
- Gangbaar maken en vervangen van onderdelen van draaikiepramen en schuiframen.
- Reinigen en conserveren van aluminium en kunststof kozijnen en zetwerk en beplating.
- Aanbrengen inbraakwerend beslag, met of zonder PKVW
- Plaatsen dubbel glas met aanpassing van glaslatten en overige benodigde onderdelen.


Onze uitdaging is om met u de gevel te onderhouden volgens een tijdschema dat rekening houd met de gevel en uw budget. We zoeken samenwerking met VvE’s die voor de lange termijn een partner zoeken. Als die balans klopt dan kun je echt met elkaar gaan samenwerken. Als u dat aanspreekt, dan is het verstandig dat we eens kennismaken.

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl