Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

OPDRACHTGEVER: OVERIGE OVERHEIDSINSTELLINGEN

 

Gevel Totaal Service houdt zich bezig met het repareren en onderhouden van gevels en kozijnen, waarbij we onze opdrachtgevers ontzorgen en de eindgebruiker centraal stellen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf dat zich bezighoudt met gevelwerkzaamheden. Door jaren lange ervaring weten wij voor elk project een passende oplossing te vinden, wij komen dan ook graag bij u ter plaatse voor een eerlijk en betrouwbaar advies.

Opdrachtgevers | geveltotaalservice.nl
 

ONZE VISIE OP DEZE SECTOR

Een aantal overheidsinstellingen hebben we niet bij naam genoemd, omdat we ze niet kennen of, zoals bijvoorbeeld bij defensie, omdat we er op dit moment geen zaken mee doen. Gevel Totaal Service is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en opwaarderen van bestaande aluminium en kunststof kozijnen. Ook kunnen we, indien nodig of gewenst nieuwe kozijnen leveren en monteren. Als we dat zelf moeten meten of moeten slopen en dan monteren dan is dat geen probleem. We nemen 60 jaar ervaring met kozijnen, glasgevels en glasdaken mee en werken met eigen mensen binnen en buiten.

We hebben een service afdeling die met name de reparatiebonnen oppakt, u stuurt een reparatieopdracht en wij maken een afspraak en lossen het op. Daarnaast hebben we een projectafdeling die allerhande projecten doet. Van glasplaatsing in bestaande gevels, plaatsen van nieuwe kozijnen tot complete gebouwtransformaties en grote gevellekkages. Ook kunnen we projectmatig preventief onderhoud op uw gebouwen uitvoeren, bijvoorbeeld tweejaarlijks. We onderhouden dan alle bewegende delen in het pand. Op de site onder het kopje “expertises” ziet u wat we zoal nog meer voor u kunnen doen. Als u een gevelpartner zoekt die u in kunt zetten voor uw kozijnen, glasgevels en glasdaken, laten we dan eens afspreken om te kijken of we een match hebben.

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl