Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

OPDRACHTGEVER: ONDERWIJSINSTELLINGEN

 

Gevel Totaal Service houdt zich bezig met het repareren en onderhouden van gevels en kozijnen, waarbij we onze opdrachtgevers ontzorgen en de eindgebruiker centraal stellen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf dat zich bezighoudt met gevelwerkzaamheden. Door jaren lange ervaring weten wij voor elk project een passende oplossing te vinden, wij komen dan ook graag bij u ter plaatse voor een eerlijk en betrouwbaar advies.

Opdrachtgevers | geveltotaalservice.nl
 

ONZE VISIE OP DEZE SECTOR

De nadruk in de publiciteit ligt grotendeels op de nieuw gebouwde scholen, frisse scholen en wie voor welke budgetten verantwoordelijk is of zou moeten zijn. Gevel Totaal Service heeft met voornamelijk ervaring met het overgrote deel van de onderwijsgebouwen, de oudere gebouwen. Hier zorgen we bijvoorbeeld voor het weer gangbaar maken van schuiframen, beveiligen van bereikbare bewegende delen, het plaatsen van draaikiepramen in kozijnen waar vastglas inzat, inspecteren en vervangen van onderdelen aan brandwerende deuren, vastzetten van potentieel gevaarlijke gevelbeplating, vervangen van kapotte glaspanelen, gevellekkages oplossen, dat is slechts een greep uit de werkzaamheden.

Wij zijn specialisten op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen, glasgevels en glasdaken. Bij de expertises ziet u een overzicht van de werkzaamheden die wij doen. Wij kunnen via onze service afdeling snel reageren op benodigde reparaties, maar zijn ook in staat projectmatig uw glasvervanging, gevellekkage of projectmatig onderhoud aan te pakken. We doen dit vanuit onze ruim 60 jaar kennis van systemen, goed en duurzaam.

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl