Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

OPDRACHTGEVER: GEMEENTEN

 

Gevel Totaal Service houdt zich bezig met het repareren en onderhouden van gevels en kozijnen, waarbij we onze opdrachtgevers ontzorgen en de eindgebruiker centraal stellen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf dat zich bezighoudt met gevelwerkzaamheden. Door jaren lange ervaring weten wij voor elk project een passende oplossing te vinden, wij komen dan ook graag bij u ter plaatse voor een eerlijk en betrouwbaar advies.

Opdrachtgevers | geveltotaalservice.nl
 

ONZE VISIE OP DEZE SECTOR

Gemeenten hebben naast gemeentelijke kantoren, ook sport- en welzijns-accommodaties, musea, bibliotheken, parkeergarages en vaak ook onderwijsgebouwen in de vastgoedportefeuille. Logisch dat ook daar het nodige te doen is met onderhoud. Gevel Totaal Service is specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van aluminium en kunststof kozijnen, glasgevels en glasdaken. Onze contacten en relaties binnen gemeentes zijn tot op heden niet erg uitgebreid. Toch hebben we, gezien het niveau en de diepgang van de gemeentelijke relaties die we wel hebben, de indruk dat we het nodige kunnen doen voor gemeenten.

Onder het kopje “expertises” hebben we een overzicht van de diensten gezet die we leveren en waar we goed in zijn. In hoofdlijn betreft het onderhoud, reparatie, het oplossen van lekkages, transformatie van gebouwen, glasvervanging en, ondanks onze passie voor bestaande kozijnen ook leveren en monteren van nieuwe kozijnen als de situatie dit vraagt. U bent veelal gedwongen tot aanbestedingen, en hoewel wij daar ook op inschrijven zoeken we meer naar een weg om tot een langdurige samenwerking te komen. Als dat betekend dat we de werkzaamheden oppakken die in geld onder aanbestedingsniveau komen dan is dat maar zo. Wij zoeken relatie, zetten vol trots onze eigen mensen, ervaring en inventiviteit in, liefst voordat de inventiviteit is gedood door standaard voorschriften. De leuk factor en de mogelijkheid om samen het gevoel te hebben iets moois en goeds te doen is ons daar te dierbaar voor. Spreekt u dat aan dan moeten we maar eens praten lijkt ons..

 

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl