Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

OPDRACHTGEVER: GEBOUWEIGENAREN

 

Gevel Totaal Service houdt zich bezig met het repareren en onderhouden van gevels en kozijnen, waarbij we onze opdrachtgevers ontzorgen en de eindgebruiker centraal stellen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf dat zich bezighoudt met gevelwerkzaamheden. Door jaren lange ervaring weten wij voor elk project een passende oplossing te vinden, wij komen dan ook graag bij u ter plaatse voor een eerlijk en betrouwbaar advies.

Opdrachtgevers | geveltotaalservice.nl
 

ONZE VISIE OP DEZE SECTOR

U heeft als gebouweigenaar met eigen beheer nogal wat zaken aan uw hoofd. Duidelijk is vaak wel wie welke kosten moet dragen maar gaan die ook gedragen worden en wanneer. Een goed voorbeeld is hier reparatie van gemaakte schade aan het pand, als een en ander wordt opgespaard komt het pand zo zoetjes aan in een slechtere staat en het schadebedrag loopt op. vertrekt een huurder dan heeft u een naar gesprek over hoge kosten of de huurder begint zelf te knutselen voor de reparatie, dat wilt u al helemaal niet. Onze ervaring is dat het direct aanpakken van zaken het beste werkt. Gevel Totaal Service is specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van aluminium en kunststof kozijnen, glasgevels en glasdaken. Wij kunnen moeiteloos schakelen tussen u en de huurder, we ontzorgen alle werkzaamheden op het gebied vande gevel, enkel voorbeelden zijn:

- Schadeherstel aan aluminium kozijnen.
- Reparaties aan versleten hang- en sluitwerk of niet te openen kozijnen.
- Tweejaarlijks onderhoud aan de kozijnen en te openen delen glasgevel, gecombineerd met controle en eventuele reparatie aan brandwerende deuren.
- Aanbrengen inbraakpreventie begane grond en bereikbare plaatsen overige verdiepingen.
- Reinigen en conserveren van de aluminium kozijnen en het zetwerk en de beplating.


Wat we voor u kunnen ontzorgen kunt u gedetailleerder en uitgebreider zien bij de “expertises” op deze website. Wij zoeken samenwerking met klanten die bestaande kozijnen ook zien als een al gedane investering die het waard is om onderhouden te worden. Groener en economischer als bestaande kozijnen wordt het namelijk niet ! denkt u er ook zo over, of stiekem toch niet maar zoekt u een goede partij met goede eigen mensen in voorbereiding en de uitvoering, dan is het zinvol dat we eens praten.

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl