Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

OPDRACHTGEVER: BEHEERMAATSCHAPPIJEN

 

Gevel Totaal Service houdt zich bezig met het repareren en onderhouden van gevels en kozijnen, waarbij we onze opdrachtgevers ontzorgen en de eindgebruiker centraal stellen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf dat zich bezighoudt met gevelwerkzaamheden. Door jaren lange ervaring weten wij voor elk project een passende oplossing te vinden, wij komen dan ook graag bij u ter plaatse voor een eerlijk en betrouwbaar advies.

Opdrachtgevers | geveltotaalservice.nl
 

ONZE VISIE OP DEZE SECTOR

Financieel en facilitair vastgoedbeheer, vastgoedadvies, brede begrippen die ook een breed scala aan kennis en kunde vereist. Financieel, commercieel, technisch, meestal zijn de managers en adviseurs ontzettend druk en komt gevelonderhoud in beeld bij beweging van huurders, transformatie, de huurder het belang ziet en de kosten draagt of als de bovenliggende disciplines allemaal onder controle zijn, dan is er plaats voor een gevelspecialist. Gevel Totaal Service doet veel zaken met grote en kleinere vastgoedbeheerders, een aanzienlijk deel van onze omzet wordt hierdoor bepaald. Als we wat voorbeelden aanhalen:


- Twee jaarlijks onderhoud van de bewegende delen en controle van de brandwerende deuren, tevens reparatieonderhoudvan kantoorpanden door heel Nederland.
- Grootschalige glasgevellekkages verhelpen door het systeem terug te brengen naar de bedoelde basis, van planning tot uitvoering incl. veiligheidsplannen.
- Grootschalige glasvervangingen op gevels, bewegende delen en glasdakconstructies.
- Reinigen en conserveren van aluminium kozijnen, plaat en zetwerk.
- Vervanging en herstel van gevels na brand.
- Aanpassen entree en plaatsen twintigtal aluminium brandwerende scheidingspuien met deuren.
- Vervangen beslag van valramen naar draaivalramen, greep en glasvervanging.
- Reparatie onderhoud, ook kleinschalig, landelijk op afroep.


In het gedeelte “expertises” op de site kunt u zien wat we verder voor u kunnen betekenen. We hebben binnen Gevel Totaal Service een scheiding tussen projecten en service, vandaar dat we grootschalige projecten, maar ook service handelingen zoals een greep vervangen of een kapot raam maken voor u kunnen ontzorgen. We regelen voor onderhoud en projecten snel een offerte op maat en zorgen dat die op het project geschreven is, we gaan altijd naar het project toe. U kunt uw klant dus ook projectgericht bedienen. In de uitvoering hebben we het pas goed gedaan als u zo min mogelijk bent belast. We zoeken professionele partijen / klanten met mensen waarmee het klikt en waarmee we als partners kunnen omgaan en samen kunnen werken. Spreekt dat u aan dan is het goed om elkaar eens te leren kennen.

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl