Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

OPDRACHTGEVER: AANNEMERS

 

Gevel Totaal Service houdt zich bezig met het repareren en onderhouden van gevels en kozijnen, waarbij we onze opdrachtgevers ontzorgen en de eindgebruiker centraal stellen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf dat zich bezighoudt met gevelwerkzaamheden. Door jaren lange ervaring weten wij voor elk project een passende oplossing te vinden, wij komen dan ook graag bij u ter plaatse voor een eerlijk en betrouwbaar advies.

Opdrachtgevers | geveltotaalservice.nl
 

ONZE VISIE OP DEZE SECTOR

De bouwkundige werkzaamheden binnen uw bedrijf zijn dusdanig divers dat er altijd raakvlakken zijn om zaken met Gevel Totaal Service te doen. Wij zijn specialist op het gebied van onderhouden, repareren, transformeren en monteren van aluminium en kunststof kozijnen. Met hout doen we ook het nodige omdat het beslag vaak hetzelfde is maar we pakken geen schaaf. Wat zijn concrete voorbeelden van werken die we met aannemers uitvoeren:

-Transformatie / herbestemming het gebouw word omgebouwd van kantoor naar woningen, studentenhuisvesting  of bijvoorbeeld hotel. Wij zorgen voor de (gedeeltelijke) glasvervanging, de nieuwe glaslatten, evt. nieuw beslag en toebehoren, stellen de deuren netjes af, plaatsen roosters, zorgen dat er een aantal draaaikiepramen komen waar nu vast glas zit, maken van de valramen draaival ramen  en leveren en monteren de benodigde nieuwe aluminium kozijnen. 

-Reparatiebonnen, u krijgt van uw klanten reparatieverzoeken. Aluminium en kunststof kozijnen repareren of weer gangbaar maken is een specialisme. Als die stelling is geaccepteerd, dan kunnen we de kozijn bonnen voor u ontzorgen. We hebben dagelijks meerdere bussen op de weg met service monteurs die met hun kennis en mobiele bus voorraad deze bonnen snel en adequaat afhandelen. U tevreden en uw klant tevreden.

 

-Lekkages oplossen in glasgevels en kozijnen van giga gebouw  tot klein.

-Schuifpuien weer gangbaar maken en levensduur verlengen. Bij meerdere panden, van woonwijken tot kantoorpanden hebben we PH en Eland Brandt schuiframen en deuren gangbaar gemaakt en de slijtdelen als borstels, wielstellen en sluitingen vervangen. De puien zijn weer duurzaam.

-Draaikiepramen nieuw beslag in plaats van vervangen, de roep om nieuw is er weleens te snel. Vervangen lijkt vaak moeilijk maar is een kwestie van goed uitzoeken.

-Combinatie puien aanpassen en nieuwe puien plaatsen. Goed voorbeeld is Den Haag, hier hebben we bij een grote entreepartij in de vliesgevel alleen de begane grond vervangen. Tevens een twintigtal nieuwe brandwerende deuren geleverd en gemonteerd, in het gebouw alle draaistanden geblokkeerd en verdere pui aanpassingen doorgevoerd.

Wat we voor u kunnen ontzorgen kunt u gedetailleerder en uitgebreider zien bij de “expertises” op deze website. We nemen 60 jaar ervaring mee in de gevelindustrie en zijn naast nieuwe puien sterk geïnteresseerd in herbestemming en aanpassing en reparatie van bestaande puien. Daarmee kan meer als de markt meestal laat geloven. Neem eens contact met ons op, we zoeken naar bedrijven die ons specialisme snappen en kunnen waarderen, als we partners kunnen worden verzeker ik u dat u daar als bedrijf ook verder mee komt bij uw opdrachtgever. 

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl