Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

Expertises | geveltotaalservice.nl

HERKENT U ONDERSTAAND PROBLEEM?

Niemand heeft er iets aan, schade aan het pand of de woning. Als u niet meteen laat herstellen bouwt u als huurder een kostenpost op die een keer afgerekend moet worden en als beheerder een vervelende kwestie die op termijn ook niet leuk is om af te handelen. Los nog van het feit dat het pand er “afgeleefd” uit gaat zien. De gebruiker gaat ook steeds slordiger om met, in dit geval het pand, zaken die niet netjes onderhouden worden, slecht functioneren of er uitzien alsof ze het elk moment kunnen begeven. Dat is zeker bij slecht sluitende deuren, beschadigde ramen, inbraakschades, opengeslagen deuren met loszittende scharnieren, maar ook aanrijschades zo.

 

DE OPLOSSING VAN GEVEL TOTAAL SERVICE

Schades direct en bij de bron aanpakken, dat is de enige juiste weg. Sluit dat raam slecht, bel ons, onze monteur maakt het raam. Is die deur hard opengewaaid en is het scharnier verbogen, bel ons of stuur uw reparatie bon, wij vervangen het. Wachten betekend meer schade en waarschijnlijk op korte termijn een dure nieuwe deur. Met een kar een lelijke deuk in het kader van het kozijn gemaakt, laat het repareren. Wij kunnen het keurig bijwerken, net als bij uw auto en gewoon ter plaatse. Dat geld ook voor inbraakschades, als u wilt kunnen we meteen nieuw inbraakwerend beslag inbouwen. Gevel Totaal Service doet ook veel “nul beurten”, een eerste beurt om het pand weer in stand “goed” te brengen, om van daaruit samen het pand of de woningen bij te houden.


HET EINDRESULTAAT EN UW VOORDELEN

Gedegen en regelmatig schadeherstel heeft het voordeel dat de kosten geleidelijk en verspreid komen en niet als enorm bedrag in één keer. Het pand blijft “netjes” waardoor de huurders er ook netter mee omgaan. Reparatie houd ook in dat dat de schade niet automatisch erger word, met dat niet vervangen scharnier word de hele deur steeds slechter met als resultaat waarschijnlijk vervanging van de hele deur, onnodig, niet groen en zeker niet economisch. Direct en gedegen schadeherstel, het behoud van uw pand. Bijkomend voordeel is dat u als beheerder of bijvoorbeeld woningcorporatie daarmee ook meteen het label “netjes” krijgt. Gevel Totaal Service, uw partner voor schadeherstel aan kozijnen , glasgevels en glasdaken. Maak eens een afspraak met ons, wij kunnen veel met betrekking tot schadeherstel en nemen graag de tijd om u daarover te informeren.

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl