Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

Expertises | geveltotaalservice.nl

HERKENT U ONDERSTAAND PROBLEEM?

Waar ligt het grenspunt om te kiezen voor een specialist. Dat is de vraag. Vaak gaat eerst de coördinerend aannemer eropaf, of de eigen technische dienst. Het probleem is echter dat de reparaties aan kunststof of aluminium kozijnen en beslag vaak niet kunnen worden uitgevoerd doordat de gereedschappen, onderdelen of kennis ontbreken. Dit is ook logisch want het veelvoud aan mogelijkheden en systemen vraagt ook om specialistische kennis en gereedschap en onderdelen. Provisorische reparaties zijn vaak niet duurzaam en geven, bij uiteindelijke reparatie met de juiste middelen, achteraf veelal tijdrovende en dus dure complicaties.

 

DE OPLOSSING VAN GEVEL TOTAAL SERVICE

Onze ervaring is dat iedereen beter af is als er een demarcatie gelegd word in werkzaamheden. Dus zodra een kunststof of aluminium raam, glasgevel of glasdak gerepareerd moet worden, schakel Gevel Totaal Service in. Of wij door de coördinerende aannemer, de corporatie, de VvE, VvE beheerder of de gebouwbeheerder worden ingeschakeld is ons om het even. Met onze rijdende voorraden en eigen servicemonteurs zijn wij in staat de juiste onderdelen, gereedschappen en kennis in te brengen.


HET EINDRESULTAAT EN UW VOORDELEN

Wij zorgen voor een reparatie die met de juiste onderdelen, gereedschappen en kennis word uitgevoerd. Dat betekend voor u dat er een duurzame reparatie met systeem gebonden onderdelen wordt uitgevoerd zodat er eenheid blijft in uw kozijnen bestand. Onze monteurs zijn getraind om gepast met uw klanten om te gaan, het zijn onze eigen, speciale service monteurs. Wij behandelen jaarlijks duizenden reparatiebonnen door het hele land, onze klanten zijn een uitstekende referentie om aan te tonen dat het inschakelen van een specialist als Gevel Totaal Service loont. Belt u ons voor een afspraak, wij maken graag tijd voor u.

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl