Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

Expertises | geveltotaalservice.nl

HERKENT U ONDERSTAAND PROBLEEM?

Ondanks een goed bewassingsschema, uitgevoerd door een gerenommeerd bedrijf, gaan de aluminium glasgevel en de kozijnen er steeds slechter uitzien. De kleuren worden ronduit flets en het lijkt wel of de oppervlaktestructuur mat is geworden. De profielen en het plaat- en zetwerk lijken ook langer nat te blijven. Bij wat jongere panden hebben we daar nog geen last van. Is er een manier om de profielen en het plaat en zetwerk in conditie te houden zonder dat dit een vermogen kost. Als het bij een auto kan moet het hier toch ook kunnen.

 

DE OPLOSSING VAN GEVEL TOTAAL SERVICE

U heeft blijkbaar de moeite genomen om wat gedetailleerder te kijken en uw analyse is juist. Als er niet regelmatig wordt gereinigd én geconserveerd gaat de kleurechtheid van profielen en plaat- en zetwerk snel achteruit. Met name bij uitgesproken kleuren geeft dit een “armoedig” effect aan het gebouw. Daarnaast word de oppervlaktebehandeling steeds poreuzer waardoor er makkelijker onvolkomenheden zoals corrosie of onthechting greep krijgen op de profielen en het plaat- en zetwerk. Wij adviseren daarom om uw aluminiumglasgevels, glasdaken en kozijnen in conditie te houden door regelmatig te reinigen en conserveren.


HET EINDRESULTAAT EN UW VOORDELEN

De glasgevel, het glasdak en de kozijnen zijn het visitekaartje van uw gebouw. De kosten voor reinigen worden vaak meegenomen, de kosten van het conserveren horen daar gewoon bij en vallen negen van de tien keer mee ten opzichte van het verwachtingspatroon. Dit ondanks het feit dat het specialistenwerk is. Ook oudere gevels zijn door een intensieve eerste behandeling weer in goede staat te krijgen, het doet écht iets met het gebouw en haar uitstraling. Vanzelfsprekend bepaald ú of reinigen en conserveren een onderdeel van het onderhoud aan uw gebouwen word. Gevel Totaal Service komt er graag eens met u over praten en kan u inzicht geven in de kosten en de baten, belt u ons voor een afspraak ?

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl