Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

Expertises | geveltotaalservice.nl

HERKENT U ONDERSTAAND PROBLEEM?

Of u nu VvE, VvE beheerder, woningcorporatie, vastgoedbeheerder of bijvoorbeeld uw eigen vastgoed beheerder bent, onverwachte hoge kosten door reparatie zijn ongewenst. Ook vele uren moeten investeren in het coördineren van klachten waarvoor reparaties nodig zijn is ongewenst. Daarnaast word uw klant, de huurder of gebruiker gedwongen zich bezig te houden met iets negatiefs als een klacht en een reparatie. Voor deze gebruiker is dat veelal een van de schaarse contactmomenten met uw organisatie, jammer als uw organisatie met iets negatiefs wordt geassocieerd. Zo maakt u dus beide een serie aan ongewenste kosten en uren en het klantcontact is primair negatief.

 

DE OPLOSSING VAN GEVEL TOTAAL SERVICE

Projectmatig onderhoud heeft tot doel om periodiek de bewegende delen van de aluminium, kunststof en houten kozijnen en glasgevels van een gebouw te onderhouden. Dat onderhoud houdt in dat Gevel Totaal Service deze bewegende kozijndelen op het beslag afstelt, smeert, technisch reinigt en eventueel opklost, om de werking te waarborgen en reparaties te voorkomen. Worden er te repareren onderdelen gesignaleerd, dan worden deze qua kosten door ons inzichtelijk gemaakt en na uw goedkeuring direct meegenomen tijdens het onderhoud, of indien gewenst later.. Per gebouw is de interval van onderhoud aan de hand van een aantal factoren te bepalen. De reparatieverzoeken dalen door projectmatig onderhoud aantoonbaar en aanzienlijk.

 

HET EINDRESULTAAT EN UW VOORDELEN

Projectmatig onderhoud of reparatieonderhoud, het is een keuze. Gevel Totaal Service doet beide graag voor u. Voordeel van projectmatig onderhoud is dat zowel u als uw huurder of gebruiker minder kostbare tijd kwijt zijn met het coördineren van reparaties. Ook geeft u met projectmatig onderhoud een signaal af dat ondersteund dat u een goede beheerder bent. Periodiek, gedegen en vakkundig, projectmatig onderhoud is goed voor het behoud van bestaande kozijnen. Het geeft een overzichtelijke financiële basis van kosten, met minder onverwachte kostenpieken en het verlengt de levensduur van uw kozijnen en dat is niet alleen financieel aantrekkelijk maar bedenk ook dat er geen groener en economischer kozijn is als een bestaand kozijn. We komen graag eens bij u langs voor een gesprek, belt u ons even voor een afspraak?

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl