Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

Expertises | geveltotaalservice.nl

HERKENT U ONDERSTAAND PROBLEEM?

Veel panden hebben plotseling last van lekkage, bijvoorbeeld na een levensduur van een jaar of tien tot vijftien. Natuurlijk, er zijn er ook die al vanaf het begin problemen hebben. Lekkages zijn niet grappig, los van het feit dat de lekkage vrijwel altijd gevolgschade geeft is het voor de gebruikers van het pand uitermate vervelend. De beleving van het gehuurde object word vaak duidelijk negatiever en de houding ten opzichte van andere kleine ongemakken wordt vaak beduidend kritischer. Al met al is lekkage een calamiteit die zo snel mogelijk dient te worden verholpen. Met name de gewenste snelheid, in combinatie met de in te zetten partij maakt de oplossing vaak snel, maar ook ondoordacht en niet duurzaam.

 

DE OPLOSSING VAN GEVEL TOTAAL SERVICE

Zeker bij aluminium en kunststof kozijn- en glasgevel lekkages is het zaak om een specialist in te schakelen die een oplossing aandraagt en doorvoert die is gebaseerd op kennis van systemen en de daarbij behorende, geëigende, afwatering. Compleet afdichten is namelijk vaak de slechtste optie. Gevel Totaal Service kan de analyse, advisering en de uitvoering voor u regelen. Geheel intern of, indien gewenst, met een onafhankelijke externe adviseur voor het herstelplan. Wij verzorgen de uitvoering met eigen monteurs en strenge veiligheidsvoorschriften. Daarbij word vanzelfsprekend gekeken naar bereikbaarheid. Hangbakconstructies, hoogwerkers, veiligheidssteigers, kranen op daken, we hebben het allemaal gedaan en zijn er succesvol mee. De referenties kunnen we u graag geven.


HET EINDRESULTAAT EN UW VOORDELEN

In dit geval simpel, een gevel die (weer) duurzaam waterdicht is en geen schade aan mens, inventaris en gebouw meer toebrengt. Natuurlijk moeten we daarbij naar omvang, budget, potentiele schades, gewenste zekerheid en belasting op de gebruikers kijken. Gevel Totaal Service pakt de lekkage bij de bron aan, vanuit het systeem en gebruik makend van meer als 60 jaar ervaring in de gevelindustrie. Wij doen dit goed, veilig en met onze eigen, gespecialiseerde monteurs met een gedegen uitvoeringsplan, zowel met betrekking tot de gevel als tot de veiligheid. Wij laten uw klanten achter in een pand dat een gevel heeft zoals hij bedoelt is, een goede, duurzame en waterdichte scheiding tussen het binnen en buitenklimaat. Een bestaande, lekkagevrije gevel, groener en economischer bestaat niet. Wij maken graag tijd om eens bij u langs te komen, belt u ons voor een afspraak ?

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl