Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

Expertises | geveltotaalservice.nl

HERKENT U ONDERSTAAND PROBLEEM?

Gevel Totaal Service richt zich op het aanpassen, onderhouden en upgraden van bestaande kozijnen. Maar nu hebben we een aantal nieuw te plaatsen puien, die snel moeten worden gemonteerd. Daar zijn jullie niet op ingericht ?

 

DE OPLOSSING VAN GEVEL TOTAAL SERVICE

Zeker wel ! Dit is zelfs een substantieel deel van onze omzet. We meten zelf in, doen de werkvoorbereiding, levering en montage met eigen, vaste mensen. Doordat we ook een eigen plaatwerkerij hebben kunnen we ook het plaat- en zetwerk snel produceren. Gevel Totaal Service neemt de kleine en middelgrote werken met nieuwe kozijnen en glasgevels voor haar rekening, word het te groot dan word de aanvraag automatisch doorgezet naar een zusterbedrijf.


HET EINDRESULTAAT EN UW VOORDELEN

Een schuifpui hier, twintig brandwerende puien daar, een verdieping deels van nieuwe kozijnen voorzien en deels van nieuw glas na brand, een nieuwe deur na inbraak, of u nu woningcorporatie, VvE, VvE beheerder, vastgoedbeheerder, ontwikkelaar of aannemer bent wij kunnen snel en met kennis van zaken leveren en monteren. We zoeken samenwerking en een lange termijnrelatie waarbij we het kleine eren en uw trouw waarderen. Geef ons de kans om dit te laten zien, bel ons voor een afspraak of stuur een aanvraag alstublieft.

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl