Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

Expertises | geveltotaalservice.nl

HERKENT U ONDERSTAAND PROBLEEM?

Het verbeteren van de isolatiewaarde van aluminium en kunststof kozijnen, glasgevels en glsdaken lijkt helemaal nog niet zo makkelijk. Er word vrijwel direct aangegeven dat er nieuwe kozijnen moeten worden gemonteerd. Als redenen worden aangegeven dat de glaslatten niet meer passen en niet meer leverbaar zijn, dat het systeem niet voldoende isolerend is, dat bijvoorbeeld de schuifsystemen niet meer gangbaar te maken zijn of er ook draai-kiep beslag moet worden vervangen en dat niet meer leverbaar is enzovoort. Het lijkt wel of bedrijven echt alleen maar nieuw willen verkopen en dat is toch zonde, op zich zijn het prima kozijnen.

 

DE OPLOSSING VAN GEVEL TOTAAL SERVICE

De gevelindustrie is gericht op produceren en monteren. Alles wat buiten dat stramien valt is lastig. Gevel Totaal Service heeft een passie voor bestaand, wij hebben oplossingen om beter geïsoleerd glas in te zetten, ook als de bestaande glaslatten niet meer passen. Daarmee kan het glas gewoon worden geüpgraded naar HR of HR++. Ook kunnen we een aantal materialen toevoegen die het verlies van warmte of koeling over de profielen minimaliseren. Ook nemen wij de moeite om dat hang en sluitwerk uit te zoeken en waar nodig te vervangen. We kennen de wegen en laten het desnoods zelf maken. De kozijnen blijven dus gewoon behouden, de isolatiewaarde word op niveau gebracht en we kunnen ook het hang en sluitwerk en de werking van de bewegende delen weer op nieuwstand brengen.


HET EINDRESULTAAT EN UW VOORDELEN

Gevel Totaal Service levert en monteert alles wat nodig is om uw kozijnen, glasgevel of glasdak goed geïsoleerd op te leveren. Glas, glaslatten, toebehoren, kortom het hele pakket. Daarnaast kunnen we uw gevel reinigen en conserveren, hang- en sluitwerk vervangen, bewegingsspecificaties aanpassen (bijvoorbeeld van valraam naar draaikiepraam) , kortom uw gevel in een goed geïsoleerde topconditie brengen. Er is tenslotte geen groener en economischer kozijn of glasgevel als een bestaande ! Wij doen de voorbereiding en levering en montage met eigen mensen en daar zijn we trots op. We maken graag tijd voor een kennismaking, belt u ons voor een afspraak ?

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl