Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

Expertises | geveltotaalservice.nl

HERKENT U ONDERSTAAND PROBLEEM?

Als woningcorporatie hebben we te maken met enerzijds de behoefte aan het aanbrengen van goed en gedegen inbraakwerend hang en sluitwerk en anderzijds een pragmatische benadering die niet meer investering vraagt als noodzakelijk is. Politie keurmerk veilig wonen is voor ons dus niet nodig maar we willen wel goede en doordachte maatregelen aan laten brengen.

 

DE OPLOSSING VAN GEVEL TOTAAL SERVICE

Het is vaak niet zinvol om dat ene, vanaf het balkon net aan te raken, raampje te beveiligen. Wel is het zinvol te kijken naar de praktijk, dat hang en sluitwerk dat alleen inbraakwerend is als het inbus schroefje is aangedraaid en dan niet meer open gaat is wellicht ook niet zo zinvol. Het is belangrijk de mogelijkheden door te nemen en basiskeuzes te maken, rekening houdend met de doelgroep en eventuele beperkingen van de bewoners. We hebben veel ervaring met het beveiligen van woongebouwen en woningen en het adviseren van praktische oplossingen. Als u wilt kunnen we woningcorporaties als referenties aandragen.


HET EINDRESULTAAT EN UW VOORDELEN

Wij brengen de te nemen maatregelen, voor de door u aangedragen wijken, graag in beeld. Daarna zullen we gezamenlijk een aantal basiskeuzes maken die leiden tot een advies en prijs op maat. Wij nemen bij de uitvoering graag de communicatie met de bewoners op ons, maken afspraken en zetten getrainde, communicatief sterke eigen monteurs in om het hang en sluitwerk te monteren. Gevel Totaal Service zorgt voor een resultaat wat voldoet aan het verwachtingspatroon. We werken veel samen met woningcorporaties en haar klanten, wij gaan voor een duurzame samenwerking. Belt u ons eens voor een afspraak ? wij komen graag eens met u praten over de mogelijkheden.

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl