Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

Expertises | geveltotaalservice.nl

HERKENT U ONDERSTAAND PROBLEEM?

Bij herbestemming van gebouwen zijn er, ook waar het de aluminium en kunststof kozijnen, glasgevels en glasdaken betreft, een aantal werkzaamheden die standaard voorkomen. Gehele of gedeeltelijke glasvervanging, aanpassing van de manier van openen van de kozijnen, een aantal nieuwe kozijnen, een deel van de kozijnen ombouwen van vast glas naar draaikiep, het toevoegen van ventilatiemogelijkheden, een aantal brandwerende voorzieningen, geluideisen omzetten naar invulling in de bestaande kozijnen enz. Er zijn allerlei partijen die wel iets willen doen maar er komen veel problemen naar voren. Het glas past niet, het beslag bestaat niet meer, van vast naar draaikiep…. “neem dan een nieuw kozijn”. Het lijkt wel alsof de industrie alleen maar nieuw wil leveren met als argument de problemen die vaak voor de opdrachtgever niet helder te overzien zijn.

 

DE OPLOSSING VAN GEVEL TOTAAL SERVICE

Gevel Totaal Service is gespecialiseerd in herbestemming/transformatie met zoveel mogelijk behoud van de bestaande kozijnen en glasgevels. Groener en economischer dan hergebruik of aanpassing van bestaande kozijnen en gevels is er namelijk niet. Wij hebben veel standaard oplossingen om bijvoorbeeld dikker en zwaarder glas in aluminium of kunststof kozijnen of glasgevels en glasdaken te plaatsen en anders regelen we een oplossing op maat. Dat beslag wat niet meer leverbaar zou zijn, laat ons eens kijken alstublieft. Dat draaikiepraam in dat vaste kozijn, we doen het graag. En daar waar nodig leveren we ook dat nieuwe kozijn en monteren het. De voorbereiding en montage doen we overigens met eigen mensen, wij zijn verantwoordelijk voor- en trots op het resultaat.


HET EINDRESULTAAT EN UW VOORDELEN

Als u Gevel Totaal Service inzet voor de herbestemming / transformatie, dan weet u zeker dat er aangeboden en uitgevoerd wordt met zoveel mogelijk behoud van de bestaande kozijnen, glasgevels en glasdaken. Dat is groen, economisch en geeft de minste hinder. Natuurlijk leveren en monteren we ook nieuwe kozijnen, wij zijn echter geïnteresseerd in behoud van bestaande constructies, leven niet van de productie van nieuwe kozijnen en zoeken graag intensief naar oplossingen van vraagstukken die anderen blijkbaar niet interessant vinden. Laat ons eens vroegtijdig met u meedenken, u krijgt er meer dan 60 jaar gevelindustrie ervaring door in huis. Bel eens voor een afspraak, we komen graag kennismaken..

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl