Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

Expertises | geveltotaalservice.nl

HERKENT U ONDERSTAAND PROBLEEM?

Zodra het woord glasvervanging genoemd wordt bij kunststof of aluminium kozijnen en glasgevels, komen er direct allerlei problemen naar voren. Gaslatten en rubbers/dichtingen die niet meer leverbaar zijn, glasdiktes en gewichten, het lijkt wel alsof er standaard problemen of nieuwe kozijnen in beeld komen bij glasvervanging. Buiten het feit dat het met nieuwe kozijnen ingrijpender word en zonde van de bestaande kozijnen is, moeten die problemen toch op te lossen zijn.

 

DE OPLOSSING VAN GEVEL TOTAAL SERVICE

Natuurlijk, laat u niets wijsmaken, een groot deel van de kozijnenindustrie is nu eenmaal afhankelijk van de productie en montage van nieuwe kozijnen en heeft geen interesse in uw bestaande kozijnen. Gevel Totaal Service heeft zich als bedrijf gericht op het upgraden van bestaande kozijnen, glasgevels en glasdaken, groener en economischer bestaat namelijk niet. Door onze jarenlange ervaring met groot en kleinschalige glasvervanging in aluminium en kunststof kozijnen, glasgevels en glasdaken hebben we zelfs veel oplossingen al klaarliggen. Ook waar het betreft eventuele toevoegingen die nodig zijn om isolatie, geluidwering, brandwering of bijvoorbeeld inbraakweringseisen te kunnen halen. En zijn de oplossingen niet zo voorhanden dan maken we ze, nieuwe glaslijsten, dichtingen, toebehoren, voor ons is het dagelijks werk.


HET EINDRESULTAAT EN UW VOORDELEN

Met welk doel de glasvervanging ook gedaan word, Gevel Totaal Service regelt een oplossing waarbij de bestaande gevels behouden kunnen blijven. Uw voordeel is onder andere dat met relatief weinig overlast de glasvervanging kan worden doorgevoerd. Wij hebben meerdere grote glasvervangingen doorgevoerd terwijl de gebruikers gewoon aan het werk konden blijven. We werken met bij het systeem passende oplossingen en werken volgens de hoogste veiligheidsvoorschriften. We komen voor een woning maar hebben ook ervaring met zeer grote glasvervangingen in glasgevels en glasdaken. We komen u graag eens laten zien wat we doen en kunnen, geeft u ons die kans en belt u voor een afspraak ?

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl