Heeft u vragen? +31 (0) 13 58 02 330 info@geveltotaalservice.nl

Expertises | geveltotaalservice.nl

HERKENT U ONDERSTAAND PROBLEEM?

Waarom is toch bij iedere vraag om een gevelaanpassing het antwoord: “oh maar dan kunt u beter helemaal vervangen, nieuw is dan goedkoper”. Die wegwerpgedachte is toch niet meer van deze tijd, het getuigd ook van starheid, oppervlakkigheid en gebrek aan creativiteit en vakmanschap.

 

DE OPLOSSING VAN GEVEL TOTAAL SERVICE

Poe, een uitgesproken mening, maar met een kern van waarheid. Gevelaanpassingen met gebruikmaking van de bestaande gevel is negen van de tien keer prima te doen. Glasgevels waarvan alleen het onderste gedeelte moet worden aangepast, we doen het graag. Vast glas moet een draaikiepraam worden, prima. Enkele schuifdeur moet tochtportaal worden, geen probleem. Een ingrijpende verandering in een glasdak, wij hebben de ervaring. Het vergt wel veel kennis, vakmanschap en de wil om zaken gedetailleerd uit te zoeken. Daarnaast is creativiteit een vereiste. Gevel Totaal Service ziet dit soort werk juist als de “leukfactor” binnen het bedrijf.


HET EINDRESULTAAT EN UW VOORDELEN

Gevelaanpassing waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van de bestaande gevel, groener en economischer wordt het niet. Wij bedenken met onze eigen mensen de oplossing, houden rekening met de regelgeving, werken volgens strenge veiligheidsvoorschriften en monteren ook met eigen mensen, dat vinden we belangrijk en daar zijn we trots op. Dit word ondersteund door meer als 60 jaar ervaring in de gevelindustrie. Geef ons die uitdaging of bel ons eerst eens voor een afspraak, we maken graag tijd voor u vrij.

GTS IN UW REGIO

Gevel Totaal Service B.V.
Postbus 2072
5001 CB Tilburg

Bezoekadres:
Jules Verneweg 104
5015 BM Tilburg - NL
info@GevelTotaalService.nl